sunnuntai 15. toukokuuta 2016

On taaskin sunnuntai...

...ja minä havahdun, että ai niin, se blogi! Kai se on tämä kevät ja nämä aurinkoiset hetket, jotka niin tiiviisti pitävät otteessaan, että tuntuu suorastaan syntiseltä kuluttaa aikaa sormet näppäimillä. Paljon kivempaa on napata kamera matkaan ja lähteä kävelemään. Maalaismaisemaan, kaupunkimaisemaan... Oikeastaan ihan minne vaan, koska just nyt kaikkialla on vaan niin kaunista. 

Mä luulen, että te tiedätte tunteen.


Nähdään taas - jonain sellaisena päivänä, kun kevät hetken katsoo muualle!

10 kommenttia:

 1. Kaunis kuva <3 ihanaa kevättä sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa kevättä sinullekin Ronja Ryövärintytär <3 Kiva, kun löysit blogiini!

   Poista
 2. Se on se tunne, kaikkialla kaikki kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, pistää naisen kuin naisen huokailemaan! :)

   Poista
 3. Joka kevät ihmettelen miten nopeasti kaikki alkaakaan vihertämään ja kukkimaan! Jotenkin se kevään odotus on niin parasta, että tuntuu ettei siitä vielä kerennyt nauttia tarpeeksi ja samalla tietysti yritän saada tästä lämmöstä ja väriloistosta kaiken irti.. Oih tiedän tunteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tämä kevät on ollut kyllä ihan ennätysnopea tuon viherryksen suhteen! Nyt tekisi todellakin mieli hidastaa ajan kulumista ja nauttia tästä kaikesta kaikessa rauhassa. :)

   Poista
 4. Hello, I saw you on my friend Karen's blog, Beatrice Euphemie. You have such a lovely blog. I see that you like flowers - I love flowers, roses being my favorite. The picture of the purple flowers is beautiful. Me and my daughters also have a blog, and we would love it if you would visit us and follow, and I would certainly come back and follow you as well. It's nice to meet new friends, especially from different parts of the world. I am wondering where you are from? I hope to hear from you, and have a sweet day.

  ~Sheri at Red Rose Alley

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello Sheri, it's so nice that you found my blog! You are most welcome and I would definitely visit and follow your blog as well!

   I live in (southern) Finland, "a land of a thousand lakes". I love to shoot nature- and landscape photos and yes, flowers, flowers and flowers. :) Good to hear that we share the same passion!

   Poista