sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Telliskivi

Tällä kertaa Tallinnan reissulla oli myös ihan muu tavoite, kuin pelkkä kameran kanssa käveleminen pitkin vanhaa kaupunkia. Matkan pääkohde oli nimittäin Telliskivi ja siellä BTM studio.

BTM (lyhenne sanoista Bless This Mess)  studio on kahden naisen muotistudio, jonka valikoimiin kuuluu naisellisia mekkoja, hameita ja vöitä... Eli siis kaikkea ihanaa ja niin mun näköistä! Löysin merkin pari vuotta sitten Kalastajan vaimon blogin kautta ja ihastuin päätäpahkaa BTM:n Babushka mekkoon. Reilu vuosi sitten tilasin sen itselleni ja siitä lähtien olen haaveillut toisesta BTM mekosta. Mekkojen kuosit ja leikkaukset ovat vaan niin kauniita!


Tällä kertaa en kuitenkaan ostanut mitään, mutta vierailu studiolla oli kuitenkin kiva kokemus. Palvelu oli niin ystävällistä, että hyvällä mielellä voi tehdä sinne uudenkin reissun. Jos joku teistä kiinnostui merkistä, niin mekkojen tilaaminen onnistuu myös BTM studion suomenkielisten facebook -sivujen kautta, klik. (Ja mainittakoon nyt vielä, että tämä ei ole mikään yhteistyöpostaus, vaan pelkästään allekirjoittaneen halu jakaa eteenpäin jotakin ihanaa.)Telliskivi tuntuu olevan tällä hetkellä erittäin trendikäs alue (jota minä hehkutan luonnollisesti pari vuotta myöhässä...). Entisessä teollisuusrakennuksessa sijaitseva Telliskivi Loomelinnak, josta myös BTM studio löytyy, on todellinen luovan alan keskittymä. Sieltä löytyy mm. erilaisia desing- ja sisustusmyymälöitä, ruokapaikkoja, studioita ja näyttelytiloja. Nyt vasta jälkeenpäin luin, että se koostuu itseasiassa 11 eri rakennuksesta ja lauantaisin siellä toimii myös kirpputori. Jostain sisäpihalta löysimme myös kuuluisan F-Hoone ravintolan, jossa kävimme tällä kertaa vain pyörähtämässä. Mielenkiintoisen näköinen paikka muuten!


Kävelimme Telliskiveen vanhan junaradan vartta ja tiellemme osui mm. paikallinen tori ja yläkuvassakin näkyvä terassialue, josta löytyi mm. tuo kahdesta junanvaunusta ja niiden välisestä terassista koostuva Peatus -ravintola. Ja siinä lähietäisyydellä oli myös monta muuta mielenkiintoisen näköistä kahvilaa ja ruokapaikkaa. Telliskiveen ehtii hyvin pyörähtämään ihan päiväreissullakin, sillä etäisyys esim. vanhasta kaupungista oli noin 15 minuuttia kävellen. Suosittelen! 


Melkein tekisi mieleni tehdä Telliskiveen uusi reissu jo heti kesällä, sillä tuonne Les petites disain & vintage -putiikkiin jäi yksi tunika, joka sopisi hyvin sinne mun täydelliseen vaatekaappiin. 

Mutta hoidetaan nyt ensin tämä toinen reissu alta pois. Se olis nimittäin niin, että ensi viikolla kutsuu Lontoo ja Camdenin markkinat!

6 kommenttia:

 1. Ooooo, what pretty dresses hanging up. I really like the color yellow to wear, so bright and cheerful. This looks like an interesting event. Thank you for following us at Red Rose Alley. I just followed you as well. Have a lovely Sunday.

  ~Sheri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. They sure are pretty! I'd love to have them all... :) Enjoy your weekend Sheri!

   Poista
 2. Oih, mitä värejä ja kuoseja mekoissa ja hameissa!!
  Herkullista!!
  Ja kaunis kahvila!
  Hyvä syy palata taas takaisin tuonne!

  Mukavaa kesäkuun loppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. BTM mekot on kyllä niin kauniita! Harmi, että hinta on kuitenkin sen verran kova, ettei niitä ihan päähänpistona voi ostaa. Mutta jonain päivänä vielä! :) Aurinkoista heinäkuuta sinne!

   Poista
 3. Love seeing the pretty dresses and shops! It is a beautiful place to visit! Take care xo Karen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallinn, and especially the old town, is really beautiful. And this Telliskivi area gives a nice contrast to that.

   Poista