sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Sunnuntaikävelijä

Taidan olla liikkujana vähän sellainen sunnuntaikävelijä. Toisin sanoen maisemien ihastelu (ja valokuvaaminen) on tärkeämpää kuin itse fyysinen suoritus. Siksi kävelenkin aina vain kauniita reittejä. Matkan varrelle pitää siis mahduttaa mahdollisimman paljon vanhoja taloja, kauniita pihoja, kukkaniittyjä, hevosia, kauniita tienpätkiä... Mieluiten tietysti kaikkia edellä mainittuja. 

Nämä kuvat ovat kolmelta edelliseltä sunnuntailta. Aika paljon on maisemat näistä jo muuttuneet. Kovin on taas nopeaa tämä ajan kuluminen!


 Alimman kuvan myötä on hyvä toivottaa tsemppiä uuteen viikkoon!

14 kommenttia:

 1. Kivoja syksyisiä kuvia <3 Kuulostaa hyvältä tuo kävelylenkin suunnittelu - on kokemusta vastaavasta :) Tuo toinen heppakuva on kuin betonipatsas, hauskan värinen kaveri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia <3 Ja on kyllä tosissaan metkan värinen heppa! Täytyy ehkä käydä kuvailemassa uudemman kerran joskus talvella! :)

   Poista
 2. Oi mitä lenkkimaisemia! <3 Minä lukeudun myös noihin sunnuntaikäveliöihin. En minä muuten kävelisikään, ellei ole sitten ihan pakko :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nää on mun kotikaupungin parhaita maisemia, ei ehkä kerro koko kuvaa kaupungista... :) Ja mähän siis jopa ihan tykkään kävelemisestä (mutta siinä kulkee mun raja: juokseminen on ehdoton nou nou), mutta kameran tultua mukaan kuvioihin, on lenkit menneet kyllä todelliseksi tallusteluksi. :D

   Poista
 3. Ihania maisemia sulla lenkkipolun varrella. Itsekin lukeudun niihin jotka hakeutuu kuljeksimaan kauniin äärelle. Mukavaa alkanutta viikkoa sinnekin! /Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, joteknkin kummasti sitä aina jalat vie sinne missä on kauneutta tarjolla! Ja hyvä niin. :)

   Poista
 4. Kauniita kuvia ja lenkkimaisemia! Minä lukeudun myös onnellisiin taivaanrannanmaalareihin, eli kävelyreitit valitaan maisemien ja esteettisten elämysten mukaisesti, mäkiset maastot ja kalorien kulutus on pelkkä sivuseikka.

  Kaunista olla pitää - sillä elää, sitä hengittää! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi sun viimeinen lause: voisko sitä enää paremmin sanoa! <3

   Poista
 5. No onpa teilläpäin kaunista! Kyllä tuolla kelpaa kävellä. :)
  Ensimmäisen kuvan hienosti hoidettu kuusiaita inspiroi erityisesti.
  Ihanaa päivää! Täällä on tänään tosi tunnelmallinen sumuinen aamu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun tietäisitte koko totuuden... :D Mutta osaan kyllä nauttia siitä kauneudesta, mitä on tarjolla. Mäkin tykkään tuollaisista hyvin hoidetuista ja leikatuista kuusiaidoista. Sopii hyvin rajaamaan tuollaista vanhaa ja kaunista pihaa.

   Ja voi sumuiset aamut! <3 Täällä ne jäivät syyskuulle. Toivotaan, että niitä riittäisi vielä tännekin! Ja sinne myös!

   Poista
  2. Tänään ei siis ollut sellainen kirkas sumuinen aamu, vaan vettätihkuvan harmaa ja lämpötila melkein nollassa. Tunnelmallista, tunnelmallista. Nyt illalla pimeässä ulkona sumussa kävellessä tuli hyvin vahvasti jouluinen olo, koska Italiassa talvella oli usein sumuista ja kuuset ja jouluvalot näyttävät upeilta paitsi lumisateessa myös sumussa. :)

   Poista
  3. Täällä satoi tänään jo jotain ensilumen tapaista! Miten tämä syksykin nyt menee näin hujauksessa!? Joulusta puheenollen; ostin tänään ensimmäisen paketin torttutaikinaa. Saas nähdä, joko tulevana viikonloppuna paistan ensimmäiset tortut... :)

   Poista
 6. Such a lovely walk - love the speckled horse, too! A beautiful week to you xx Karen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Karen! It was actually you who inspired me to take you all for a walk with me. :)

   Poista