sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Better days

Niinhän se usein on, että paremmat päivät ovat nimeltään perjantai, lauantai ja sunnuntai. Ja tämä viikonloppu varsinkin oli jotenkin erityisen kiva. Siihen liittyi hyvää ruokaa, kukkia, ystäviä ja valokuvaamista. Kaikkia paljon, sillä edeltävien asioiden suhteen enemmän on usein enemmän ja ainakin osaan viikonlopun tunnelmista on palattava vielä uudestaan.

PerjantaiLauantai

  
Sunnuntai


Nyt pitäisi sitten taas klaarata maanantai, tiistai, keskiviikko, (tulppaani)torstai ennen kuin päästään seuraavan kerran huutamaan friyay! (Tai osa meistähän osaa tietysti nauttia myös siitä arkiviikosta...) Ainakin sääennuste näyttäisi olevan puolellamme: aurinkoa näköpiirissä!
Siis kivaa uutta viikkoa ystävät!

10 kommenttia:

 1. Kivaa viikkoa myös sulle! Otetaan ilo irti aurinkoisista päivistä, jos se aurinko vaan esiin tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tänäänhän se jo heti näyttäytyi! :) Arvaa vaan harmittaako, ettei osu aamuvuoroja huomiselle ja ylihuomiselle, kun on luvattu aurinkoa taivaan täydeltä!

   Poista
 2. Ihania kuvia<3! Mulle paras päivä on Perjantai, kun koko viikonloppu ninkun edessäpäin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia <3 Mulla perjantai-illat usein vaan livahtaa käsistä, jos en ole sopinut niihin mitään ohjelmaa. Välillä lauantaikin menee vielä työviikosta toipuessa, mutta onneksi on sunnuntai. :)

   Poista
 3. Kivaa viikkoa ja parempien päivien odotusta!! :))

  VastaaPoista
 4. Aivan MAHTAVIA kuvia!!! Näitä ihastellessa (ainakin) henkisesti ohittaa ma-pe ja liitelee sujuvasti viikonloppu-atmösfääreissä. Tosi ihania - kiitos! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! <3 Nyt vaan sitten sujuvasti liitelet suoraan perjantaihin! :)

   Poista
 5. Ai ai miten ihania ja inspiroivia kuvia! <3
  Kaikissa oli hienoja yksityiskohtia, kuten kaunis voideputkilo tai upea lautanen, ja värit ja valokin niin kohdillaan.
  Ihanaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, kiitos! <3 Tähän asti oon tainnut kuvata vaan sellaista kirkasta ja valoista tunnelmaa, nyt onnistuin ensimmäistä kertaa pitämään tunnelman vähän tummampana ja tykkään itsekin näistä kuvista tosi paljon. Joskus valokuvaaminen on vaan niiin palkitsevaa! :)

   Poista