tiistai 28. helmikuuta 2017

Goodbye February


Olipas taas jokseenkin kiva helmikuu! Jostain syystä se usein on. 

Parasta on ollut se, että luovuus on virrannut ja olen esimerkiksi valokuvannut helmikuussa melkein joka päivä. Asetelmia, luontoa, kukkia...Varsinkin niitä! Valokuvaamisen myös arkena ja työpäivien jälkeen on tietysti mahdollistanut päivän piteneminen ja luonnonvalon lisääntyminen - jee - ja se jos mikä on tuottanut monia pieniä onnenhetkiä. Muutama viikko sitten esimerkiksi iloitsin, kun havahduin  ajelevani töistä kotiin auringonlaskun vaaleanpunaiseksi värjäämää tietä pitkin. Ja aamulla matka toiseen suuntaan taittuu jo aamun sarastaessa. Niin ihanaa ja niin voimaannuttavaa!

Siis hyvästi helmikuu, talvi ja pimeys ja tervetuloa kevät!

Ps. Voitteko uskoa, että en syönyt helmikuussa (enkä myöskään tammikuussa) ensimmäistäkään laskiaispullaa?! Sitä ei ole tapahtunut varmasti kertaakaan sen jälkeen, kun purukalustoni on ollut pullansyöntikunnossa... Hämmentävää.

6 kommenttia:

 1. Voi, mitä herkkukuvia sulla olikin helmikuussa!!!
  Ihana kevät on ihan pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tästä vielä puuttuu kaikki ne kirjaimelliset HERKKUkuvat! :D Täällä kevät alkoi todellisella loskakelillä. Nyt toivon, että kaikki lumet sulaa nopeasti, sillä tämä vaihe on yksinkertaisesti vain kamala!

   Poista
 2. Such lovely captured moments of February! Soon a distant memory! xx Karen

  VastaaPoista
 3. Kuvasi ovat niin upeita, ihana kollaasi!

  VastaaPoista