torstai 2. helmikuuta 2017

Tulips au lait

Muistatte varmaan Kukkalan Sannan mahtavat tulppaanitorstait? Tästä torstaista eteenpäin aina pääsiäiseen asti pöytä on jälleen katettu tulppaaneilla. Ja koska minulla sattui sopivasti olemaan nippu tulppaaneita, ideoin iltapäivän viimeisinä valoisina hetkinä nopeasti jotain osallistuakseni tämän viikon tulppaani-ilotteluun. Ja tällä kertaa se jotain oli iltapäivän tulppaanikahvit ripauksella ranskalaista tunnelmaa. Vähän sellaista Marie Antoinette henkeä!

Itse tulppaani-idea on hyvin yksinkertainen - nips naps kukat kuppeihin - ja keskityinkin lähinnä asetelmaan niiden ympärillä. Tykkään yli kaiken luoda erilaisia maailmoja kotoa löytyvien esineiden avulla. Kauniit, vanhat kupit on jo kauan sitten todettu hyväksi pariksi kukkien kanssa. Ne saivat kattaukseen kavereiksi vanhoja kirjoja ja kaapista löytyneen tunnelmaa täydentävän Jeanne d´ Arc Living lehden. Ja tarjolle marenkeja. Jos aikaa olisi ollut enemmän (ja jos en yrittäisi pitää herkuttelua hetken loitolla), olisin kipaissut kaupasta vielä pari bebeä ja macaronsseja. Kyllä, näissä asioissa mulla meinaa aina karata mopo käsistä, mutta niin kuin sanoin; tällainen visuaalisten maailmojen luominen on vaan niin kivaa!


Kuppeihin tehdyt asetelmat sopivat hyvin juhlapöydän koristukseksi. Ja vanhojen kirjojen avulla niitä voi asetella kattaukseen vähän eri korkeuksille. Tämä täytyy joskus toteuttaa ihan oikeissa juhlissa!


Lisää tulpaani-ideoita löytyy instagramista #tulppaanitorstai ja Sannan blogin kautta. Käykäähän ihastelemassa! Ja kiitos vielä Sannalle tulppaanimanian levittämisestä!

18 kommenttia:

 1. Voi miten ihana idea! ja niin hienoja kuvia!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut! <3 Kiva kuulla, että idea miellytti!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Kameralla onneksi sai huijattua vähän lisää valoa kuviin... :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Pia! Kukilla saa helposti suloista aikaan. :)

   Poista
 4. Oi sinä ihana Muusa! Kiitos nopeasta reagoinnista :) Ihan mahtavaa! Pinnasin kuvia Pinterestin boardiin: https://fi.pinterest.com/sannarasku/tulppaanitorstai/ ja jaan postauksen Kukkalan Facessa: https://www.facebook.com/kukkala.fi/.

  Leppoisaa viikonlopun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi Sanna ja kiitos, kun jaoit postauksen! <3

   Poista
 5. Todella kaunista ja herkkää, aivan ihana tunnelma ja kuvat!

  VastaaPoista
 6. Ihanat, hempeät tulput! Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulppaani on kyllä niin kiva kukka ja taipuu monenlaiseen tunnelmaan! Kaunista viikonloppua sinullekin!

   Poista
 7. Ja taas: MAHTAVIA KUVIA! ♥ Miten olisi valokuvaajan ammatti..? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Ja niinpä, niinpä, ehkä joku kukkakuvaajan ammatti! ;)

   Poista