torstai 2. maaliskuuta 2017

#tulppaanitorstai - korillinen kevättä

Tällä viikolla torstai on taas #tulppaanitorstai! Nyt palataan kuitenkin ajassa takaisin viime lauantaihin, jolloin kauppareissulta tarttui mukaan tuollaisia todella intensiivisen sävyisiä tummia tulppaaneja ja niille kaveriksi sekavärinen nippu. Kotoa löytyi jo valmiiksi kirsikanoksia.

Hetken tuumailun jälkeen täytin vanhan, rottinkisen pyöränkorin pulloilla, joihin sitten asettelin tulppaanit ja kirsikanoksat ilman sen suurempaa mallailua. Ylijäämätulppaanit päätyivät vierelle pieneen mukiin. Rentoa, simppeliä ja keväistä. Ja juurikin sitä kevättä kaipaan nyt enemmän kuin mitään muuta. Flunssa tekee tuloaan ja olo on yhtä nuuhea kuin kelikin. Näiden muutaman rivin raapustaminenkin oli ihan verrattavissa loskassa tarpomiseen, siis työn ja tuskan takana. Jopa nämä kuvat näyttävät nuhaisilta, joten pidemmittä puheitta linkkaan teidät vain Kukkalan Sannan sivuille ihailemaan kaikkien muidenkin haasteeseen osallistuneiden toteutuksia!


22 kommenttia:

 1. Nää sun intensiivisen sävyiset tulppaanit on niin mun väri!!
  Ja herkkä kirsikka kaveriksi...ihan pop!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin alan hiljalleen kallistua tällaiseen astetta tummempaan sävymaailmaan. :) Ja totta, ne muodostaa kyllä hyvän parin kirsikankukkien kanssa!

   Poista
 2. Vai on sulla nuhaisia kuvia 😂 Koitahan toipua, niin maailma taas kirkastuu 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo, voihan nuha! Edelleen mun kimpussa, mutta kyllä tää tästä pikkuhiljaa.

   Poista
 3. Ihanan raikas asetelma, varsinkin viimeinen kuva sykähdyttää :) Täytyykin muuten alkaa pitämään silmät kukkakaupoissa auki kaikenlaisten oksien varalta. Alkaa olla sitä aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vika kuva taitaa olla omakin lempparini näistä. Totta, nyt on kaikenlaisia oksia tarjolla. Kevät tulee -jee!

   Poista
 4. En olisi arvannut kuvia nuhaisiksi, jos et olisi kertonut. :)
  Upeita kuvia ja ihanasta kynttilänjalasta saa lisäpisteitä.
  Aurinkoista viikonloppua ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, omaan silmään kaikki näyttää nyt nuhaiselta! :) Ja kiitos Sara, tuo pieni kynttilänjalka on kieltämättä aika söpö ja sopii hyvin yhteen noiden kirjojen kanssa. Aurinkoista viikonloppua sinnekin! (Täällä tosin sataa parhaillaan räntää taivaan täydeltä...)

   Poista
 5. Kauniissa asetelmassa on tulppaanisi. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marliska! Tuo on tuollainen kaiken aikaa elävä asetelma, kun tulppaanit kasvaa pituutta ja kääntyilee miten sattuu.

   Poista
 6. Pikaista paranemista:) Minun tulppaaniostokset ovat tainneet jäädä kahteen kimppuun tänä talvena... Mikä lie syynä, pitänee reipastua tässä kukka-asiassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia <3 Ja se on kyllä jännä, että näissä asioissa voi olla suurta vuosittaista vaihtelua: joinain vuosina joka kauppareissulta lähtee tulppaaneja mukaan ja seuraavana vuonna ne loistavat poissaolollaan, mutte ehkei siitä kannata stressiä ottaa. :)

   Poista
 7. Kauniit kuvat ja upeat tulppaanit!
  Hyvää viikonlopun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 8. SÄ olet T-A-I-T-A-V-A <3 Kiitos ihana!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on ehkä vähän ylisanoja! :D Mutta kiitos niistä ja tulppaanitorstaista! <3

   Poista
 9. Kukkalan kautta tänne eksyin...ihanat väriyhdistelmät kuvissä, tykkään <3

  VastaaPoista