keskiviikko 23. elokuuta 2017

Elokuisia hetkiä


Elokuu, kesäkoti ja puutarha ovat olemassa juuri tällaisia hetkiä varten.

Saas nähdä vieläkö tänä vuonna päästään yhtä kesäisiin tunnelmiin, sillä viime päivinä ilmassa on ollut jo vahvasti syksyn tuntua. Onneksi syksy ja uudet alut kuuluvat niin olennaisesti yhteen, että eipä tuo ole allekirjoittanutta juuri haitannut. 

Tuo pöytä on muuten yksi toteutunut puutarhaunelma. Tein pöydän itse vanhasta kuormalavasta ja ikean pukkijaloista, ja siitä tuli kyllä juuri sellainen kuin pitikin. Veikkaan, että tämän pöydän ääressä tulen kuvaamaan vielä monet kukat ja kahvihetket!

16 kommenttia:

 1. Upea pöytä, ihana tunnelma ja kaunis viinipullo. Sulla on silmää kauneudelle ja tunnelmalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu <3 Elämässä pitää olla tunnelma kohdillaan! ;D

   Poista
 2. Ah, ihana tunnelma kuvissa! <3 Ja mikä pöytä, vau! Upeaa jälkeä saa tehtyä edullisestikin, kun on visio olemassa ja ryhtyy vaan toimeen. :)
  Oikeastaan on ihan kiva että tulee syksy. Se on kuvauksellista vuodenaikaa myös luonnossa (tai ainakin siihen asti kun lehdet katoavat puista ja on sysimustaa ennen lumien tuloa). Syksyllä saa myös kietoutua taas kivoihin takkeihin ja kaulahuiveihin, ja on mukava poltella kynttilöitä. <3

  Tunnelmallista elokuun loppua, Muusa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna <3 Se on kyllä niin totta, että itse tehden saa loppujen lopuksi yllättävän hyvää, ja ainakin oman näköistä, jälkeä aikaiseksi ja lähes ilmaiseksi. Pitäisi tehdä näitä diy-projekteja paljon enemmän.

   Minäkin tykkään kyllä syksystä ja varsinkin nyt, kun siihen yhdistyy tällainen uusi aika elämässä, odotan syksyä varsin innoissani. Ja varsinkin sitä, että saa taas pukeutua villapaitoihin ja saapikkaisiin ja iltaisin nauttia kodin lämmöstä. Ihanaa loppukesää (tai alkusyksyä) sullekin Anna!

   Poista
 3. Vau, mitkä kuvat! En kestä, miten nätti toi ruiskaunokkikimppu on. <3

  viikarivartti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Varpuslintu! <3 Mulla lähti vähän mopo käsistä noiden ruiskaunokkien kanssa ja niitä on ollut kaikki maljakot pullollaan. Ensi kesänä täytyy vähän hillitä itseään, mutta mun mielestä keittiöpuutarhassa pitää ehdottomasti ruiskaunokkeja!

   Poista
 4. Todella syksyinen sää ollut pari päivää. Tänään tosin aurinko pilkisti hetken, kun siirtelin kirsikkapuita ja viinimarjapensaista paikasta toiseen :)
  Kauniit tunnelmalliset kuvat ja kyllä ikää nähnyt lauta on vain parasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vanha ja harmaantunut puupinta on vaan niin kaunis. Pitäisikin ruveta haalimaan itselleen tuollaista vanhaa puuta, niin voisi sitten aina inspiraation iskiessä nikkaroida itselleen vaikka mitä! Ainakin teoriassa. Ja juu, todellakin alkaa tuntua siltä, että syksy väijyy jo ihan nurkan takana ja puutarhakin alkaa näyttää jo aika elähtäneeltä. Sen suhteen ajatukset onkin jo vahvasti ensi keväässä. Ja siitä puheenollen, minunkin pitäisi ruveta siirtelemään muutamia kasveja paikasta toiseen.

   Poista
 5. Kuviesi suloinen tunnelma jäi leijumaan ilmaan...
  Tunnelmallisia elokuun iltoja sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! <3 Toivotaan, että syyskuullakin on tarjota yhtä tunnelmallisia hetkiä.

   Poista
 6. Sulla on hieno taito vangita ihana tunnelma näihin kuviin. Ja muutenkin rakastan blogiasi, tästä kun puuttuu sellainen "yrittämisen" (lisää lukijoita, yhteistyöpostauksia) meininki. Tulen aina hyvälle tuulelle kun vierailen täällä ♡ Ja toki on mielenkiintoista seurata sinua kun asutaan melkein samoilla hoodeilla. Olet ihana! ♡ ♡ ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sulle ihana Jenni i-ha-nas-ta kommentista! <3 Ja mulla on kyllä ihan samanlaisia ajatuksia sun blogista. <3<3<3

   Mä valokuvaan ja bloggaan oikeastaan täysin hetkessä. Kun näen jotain kaunista, niin kuin nyt vaikka toi kaunis kirja vanhalla puupinnalla, haen kameran ja ikuistan sen hetken. Ja samalla tavalla, ilman sen suurempaa funtsimista, teen nää postaukset. Postauksiin haluaisin kyllä itseasiassa panostaa vähän enemmän, siis siihen tekstipuoleen. Mä olen kuitenkin pohjimmiltani aika deeppi ajattelija, mutta toistaiseksi ne syvimmät tunnetilat välittyy ehkä enemmän kuvien kuin tekstin kautta. Eikä mua varsinaisesti haittaisi jotkut kivat yhteistyökuviot, jos ne istuisi blogin henkeen. :) Vinkkaan omille ystävillenikin paljon kaikista kivoista jutuista ja tapahtumista, mutta en sitten tiedä miten se toimisi blogissa.

   Poista